Gendering (wartime) Sexual Violence and its Impacts | פורום סופי דיוויס

הקרנת סרט וסדנה בהנחיית פרופ' כריס דולן

יום רביעי ה-14.12.22, 10:30-14:00

חדר 4707 הפקולטה למדעי החברה, קמפוס הר הצופים

הסדנה מתקיימת באנגלית ומיועדת לחוקרות, חוקרים (ללא קשר לשיוך מוסדי) ופעילות ופעילים חברתיים.

ההשתתפות ללא תשלום, אך כרוכה בהרשמה מראש: https://forms.gle/vGKbjwWVZgm49n1y7

סדנה זו בוחנת אלימות מינית בסכסוכים מזויינים ואת השלכותיה, מנקודת מבט מגדרית.

הסדנה תעסוק בפגיעות בגברים ובמגוון השפעותיהן על הנפגע ועל מעגלי הקרבה השונים שלו.

בכדי להעמיק בהבנת המורכביות הללו ובייחוד בהשפעות מיקומים גיאוגרפיים ותרבותיים שונים, נצפה בסרט דוקומנטרי המתחקה אחר תהליכי ההתמודדות של אנדרי, פליט מקונגו המתגורר באוגנדה, עם הפגיעה שחווה והשלכותיה עליו ועל משפחתו.

זו תהיה ההקרנה הפומבית הראשונה של הסרט, שהופק ביוזמתו של אנדרי, לאחר שנים של טיפול בקבוצת הגברים של פרוייקט פליטים וחוק (שהפיק את הסרט).

KURUDISHA NGUVU / Bringing back Strength (Djim Ilunga | 43 min | 2022 | English/Kiswahili/Luganda)

פרופ' כריס דולן הצטרף באפריל 2022 לבית הספר ללימודים אינטרדיסיפלינריים (המכון לימודי פיתוח מקיים גלובלי) באוניברסיטת וורוויק, אחרי כשלושה עשורים בהם עסק במחקר ועשייה מתערבת באפריקה שמדרום לסהרה. בין השנים 2006-2022 הוא ניהל את פרוייקט פליטים וחוק באוגנדה, הוביל את פיתוח העבודה עם גברים נפגעי אלימות מינית בסכסוכים מזויינים ואת ההכרה הגלובלית בצורך להעמיק בהבנת האלימות הזו והשפעותיה.

A film screening and a workshop with Prof. Chris Dolan

Wednesday, December 14, 2022, 10:30-14:00

Room #4707 Faculty of Social Science, Mt. Scopus Campus

For further info about the workshop and Prof. Chris Dolan, see attached poster

The workshop will take place in English.

Students and scholars (regardless institutional affiliation) and civil society activists are all encouraged to participate.  Participation is free, but requires but the number of participants is limited. In order to apply for participation please fill out this https://forms.gle/vGKbjwWVZgm49n1y7  form by Sat, Dec 10th.

.

קישור לגלריית האירוע