קול קורא להגשת מועמדות למלגת פוסט-דוקטורט לשנת תשפ"ב | פורום סופי דיוויס

מלגת מכון דיוויס לתלמידי/ות פוסט-דוקטורט
לשנה"ל תשפ"ב
של עד 90,000

המכון ליחסים בינלאומיים ע"ש לאונרד דיוויס יעניק את מלגות לתלמידי/ות פוסט-דוקטורט מכל מוסדות ההשכלה הגבוהה, בארץ ובעולם, שנושא מחקרם/ן עוסק בתחום היחסים הבינלאומיים במובנם הרחב.
למכון דיוויס עניין מיוחד בחוקרות וחוקרים המתמקדים במחקרי ביטחון, כלכלה פוליטית בינלאומית, מגדר ויחסים בינלאומיים, מדיניות חוץ וחקר סכסוכים.
  • המלגה מיועדת לבעלי/ות תואר דוקטור או לתלמידי דוקטורט שיגישו את עבודתם/ן לשיפוט עד 30 בספטמבר 2021. או לבעלי/ות תואר דוקטור שעבודתם/ן אושרה לאחר ספטמבר 2016.
  • על המלגאי/ת לפעול לפרסום ממצאי המחקר בערוץ אקדמי, תוך מתן הכרה למימון מלגת דיוויס.
  • המלגאי/ת י/תידרש לארגן אירוע אקדמי בתחום מחקרו/ה.
  • המלגאי/ת י/תידרש לשהות במכון דיוויס לפחות תשעה חודשים מתוך שניים-עשר חודשי המלגה, ולהשתתף גם בפעילותו האקדמית והציבורית של המכון.
  • המלגאי/ת י/תקבל משרד משותף וייהנה משירותי מכון דיוויס והאוניברסיטה העברית, ובכלל זה גישה לרשתות אינטרנט, דוא"ל, ספריות ומאגרי מידע.
  • על המלגאי/ת לשהות במשרד זה לפחות שלושה ימים בשבוע.
כמו כן, יש להבהיר כי כל מלגאי הפוסט-דוקטורט של המכון כפופים לנהלים האקדמיים, החלים על כל הסטודנטים של האוניברסיטה העברית, כפי שאלו נקבעים על ידי המזכירות האקדמית.

מועד אחרון להגשת מועמדות יום א' 10 בינואר 2021

פרטים מלאים על אופן הגשת המועמדות לרבות טפסים והגשת המסמכים ניתן למצוא באתר המלגות בכתובת: http://scholarships.huji.ac.il

לשאלות ובירורים נוספים: